• Tel: +387 33 720 790
  • Email: info@successo.ba

Constanza

Luksuzni objekat „Constanza“ će biti izgrađen u gradskoj jezgri Općine Centar, ulica Skenderpašina bb. U svom sastavu će imati svega 7 stambenih jedinica površine 47,55-71,02 m2 raspoređenih u okviru četiri nadzemne etaže i potkrovlja uz realizaciju lifta. U podrumu i prizemlju objekta će biti obezbijeđena garažna mjesta i ostave, na raspolaganju za kupnju. Izvedba garažnih mjesta podrazumijeva korištenje sistema auto – liftova.

Podaci o projektu
Grad: Sarajevo
Adresa: Skenderpašina bb
Općina: Centar
Godina izgradnje: 2020/2021

Prvi sprat

Stan 1 PRODATO

Stan 2 PRODATO

Drugi sprat

Stan 3 PRODATO

Treći sprat

Stan 4 PRODATO

Stan 5 PRODATO

Četvrti sprat

Stan 6 PRODATO

Potkrovlje

Stan 7 PRODATO

Garažna mjesta se nalaze u prizemlju i podrumu objekta te je korištenje istih omogućeno upotrebom auto – liftova. Na raspolaganju imamo 8 ( osam ) garažnih mjesta dostupnih za kupnju. Zbog čestog upita klijenata bitno je pojasniti da korištenje garažnih mjesta nije uslovljeno pomjeranjem auta drugih korisnika garaže odnosno svako mjesto funkcioniše kao cjelina za sebe.

Objekti smješteni u užoj gradskoj jezgri nerijetko u ponudi imaju samo stanove površine 100m2 i više te je prodaja stambenih jedinica manje površine odista rijetkost. Ponuda luksuznih stanova kvadrature 47,50 – 72 m2 u kombinaciji sa vrhunskom opremom i prvoklasnim materijalima objekat„CONSTANZA“čini,stoga, idealnim mjestom za kupnju nekretnine koju dosada niste mogli pronaći na tržištu !

U ovom domenu nastojimo ponuditi fleksibilan pristup te kupcima omogućiti različite varijante kupnje. Dakle naglasak je na individualnom pristupu i činjenici da svaki upit za kupnju strana tretiramo zasebno i pokušavamo pronaći modus koji odgovara svima. Ukoliko Kupci nemaju vlastita sredstva (niti nekretninu koju bi ponudili kao zalog za odobrenje kredita) te je izbor za finansiranje stambeni, hipotekarni kredit – to ne mora biti otežavajuća okolnost jer stan koji je predmet kupnje može biti osnova za odobrenje kredita kod poslovne banke sa kojom surađujemo.

Ideja o gradnji stambenog objekta “CONSTANZA” predstavlja nastavak našeg djelovanja u domenu investiranja odnosno izgradnje stambenih objekata na lokalitetu našeg glavnog grada . Ideja kvalitetne gradnje i urbanih objekata koji više nalikuju na privatne vile nego objekat zajedničkog stanovanja je u javnosti veoma dobro prihvaćena o čemu svjedoči i plasman stambenih jedinica na tržištu – prodaja svih stanova prije završetka gradnje koju smo ostvarili na našem prethodnom projektu – „Constanza”.

Kakav tip gradnje je u pitanju, koje su to kvalitete koje ga krase zbog kojih bismo se trebali odlučiti na kupnju baš Vaših stanova?

“CONSTANZA” je luksuzni stambeni objekat koji u svom sastavu ima svega 7 stanova raspoređenih u sklopu 5 nadzemnih etaža . Kupcima su dostupna i garažna mjesta u prizemlju i podrumu objekta . Projektantski dio je ponovno spoj kvalitete i estetskog elementa uz upotrebu prepoznatljivog kolorita i detalja prilikom izvedbe vanjskog uređenja . Ponovno smo bili brižni glede sugestija koje su nam uputili kupci/interesenti te smo predvidjeli: stanove površina koje su tržištu zanimljive sa maksimalno iskorištenim prostorom te svaka jedinica ima lođu a neki i ostavu u svome sastavu.

Molim Vas recite mi koja je oprema uključena u osnovnu cijenu stana ?

Prvoklasna PVC stolarija tip “REHAU” u sivoj boji sa vanjskim žaluzinama na elektro upravljanje , plinsko etažno grijanje- kondenzacijski sistem uz suradnju sa renomiranim i vodećim brandom “Viessmann”, luksuzna protuprovalna vrata sa elektronskom bravom , gotovi troslojni parket prve klase – hrast brand “Weitzer” , keramika prve klase, moderne sanitarije vrhunske kvalitete : Villeroy&Boch, Grohe itd.

Koja je osnovna cijena za kupnju stana u objektu „CONSTANZA“ i koji su ostali troškovi ?

Formirana cijena je odraz vrhunske kvalitete koju nudimo te nadasve atraktivne  lokacije na kojoj je objekat smješten . Više o cijeni za kupnju možete saznati ako nas kontaktirate pozivom na navedene brojeve telefona ili slanjem upitnika.

Da li je moguća kupovina stana iz kredita i koji su uvjeti finansiranja uopće ?

1.) Uplata do 30% nakon potpisivanja Ugovora a ostatak vrijednosti nakon tehničkog prijema objekta, a prije useljenja – august 2021 godine. 2.) Kupovina stana iz kreditnih sredstava je moguća te je u suradnji sa određenim bankama moguće stan u izgradnji koristiti kao instrument za obezbjeđenje založnog prava/ hipoteke – u vezi sa time posebne pogodnosti za naše Kupce nudi Intesa San Paolo banka.

Ko je Investitor projekta ?

Firma “Successo” d.o.o registrovana u Bosni i Hercegovini je Investitor odnosno vlasnik objekta “CONSTANZA”

0

Izgrađenih Kvadratnih Metara

0

Zadovoljnih Klijenata

0

Završenih Projekata