• Tel: +387 33 720 790
  • Email: info@successo.ba

Confidenza - Šip

Objekat „Confidenza“ će biti izgrađen u naselju Šip, ulica Dejzina Bikića bb. U svom sastavu će imati 18 stambenih jedinica površine 45-111 m2 raspoređenih u okviru visokog prizemlje i tri nadzemne etaže. U suterenu objekta će biti obezbijeđena garažna mjesta i ostave, na raspolaganju za kupnju. U okviru vanjskog uređenja, te ostatka parcele će biti izvedena vanjska praking mjesta / također dostupna za kupovinu.

 

Podaci o projektu
Grad: Sarajevo
Općina: Centar, naselje Šip
Godina izgradnje: 2019

Visoko Prizemlje

Poslovni prostor

Stan 0.1 Trosoban-65 m2

Stan 0.2 Trosoban-67 m2

Stan 0.3 Dvosoban-47 m2

Stan 0.4 Trosoban-55 m2

Prvi Sprat

Stan 1.1 Trosoban-67 m2

Stan 1.2 Trosoban-67 m2

Stan 1.3 PRODATO

Stan 1.4 Trosoban-55 m2

Stan 1.5 Četverosoban-78 m2

Drugi Sprat

Stan 2.1 Trosoban-67 m2

Stan 2.2 Trosoban-67 m2

Stan 2.3  Dvosoban-47 m2

Stan 2.4 Trosoban-55 m2

Stan 2.5 PRODATO

Treći Sprat

Stan 3.1 Trosoban-65 m2

Stan 3.2 Četverosoban-105 m2

Stan 3.3 PRODATO

Garazna mjesta i ostave su u suterenu objekta kojima se pristupa prolaskom kroz automatska garazna vrata. Ispred objekta je 12 parking mjesta, koja su ogradjena elektricnom rampom.

GARAŽE + OSTAVE – SUTEREN POVRŠINA  m2
152.50

Situacija je takva da se većina porodica u našoj državi nerijetko žali na manjak prostora, odnosno nedovoljan broj soba pa su tako tročlane ili četveročlane porodice nerijetko prisiljene živjeti u dvosobnim stanovima površine 40-ak ili 50-ak kvadrata sa jednom ili nijednom spavaćom sobom . Broj prostorija u takvim stanovima nikako ne zadovoljava njihove potrebe, ali ni uslove kvalitetnog stanovanja.Projekat “Confidenza” ponovno nudi rješenje za takve situacije.

Naime,u ponudi imamo stanove površine 45-102 m2 primjerene površine i unutrašnjeg rasporeda za porodični život. Stan površine 55m2, za primjer , ima dvije spavaće sobe , ulazni dio, kupaonu , dnevnu sobu , kuhinju , balkonski dio.

Time se za jednu tročlanu ili četveročlanu porodicu eliminiše svakodnevno noćenje u dnevnom boravku te mu se vraća osnovna funkcija: okupljanje članova porodice i druženje nakon poslovnih i školskih obaveza.

Naime,u ponudi imamo stanove površine 45-77m2 primjerene površine i unutrašnjeg rasporeda za porodični život. Stan površine 55m2, za primjer , ima dvije spavaće sobe , ulazni dio, kupaonu , dnevnu sobu , kuhinju , lođu te ostavu u suterenu objekta.

Time se za jednu tročlanu ili četveročlanu porodicu eliminiše svakodnevno noćenje u dnevnom boravku te mu se vraća osnovna funkcija: okupljanje članova porodice i druženje nakon poslovnih i školskih obaveza.

U ovom domenu nastojimo ponuditi fleksibilan pristup te kupcima omogućiti različite varijante kupnje. Dakle naglasak je na individualnom pristupu i činjenici da svaki upit za kupnju strana tretiramo zasebno i pokušavamo pronaći modus koji odgovara svima. Ukoliko Kupci nemaju vlastita sredstva (niti nekretninu koju bi ponudili kao zalog za odobrenje kredita) te je izbor za finansiranje stambeni, hipotekarni kredit – to ne mora biti otežavajuća okolnost jer stan koji je predmet kupnje može biti osnova za odobrenje kredita kod poslovne banke sa kojom surađujemo.

Molim Vas recite mi nešto više o projektu „CONFIDENZA“ ?

Ideja o gradnji stambenog objekta “CONFIDENZA” predstavlja nastavak našeg djelovanja u domenu investiranja odnosno izgradnje stambenih objekata na lokalitetu našeg glavnog grada . Ideja kvalitetne gradnje i urbanih objekata koji više nalikuju na privatne vile nego objekat zajedničkog stanovanja je u javnosti veoma dobro prihvaćena o čemu svjedoči i plasman stambenih jedinica na tržištu – prodaja svih stanova prije završetka gradnje koju smo ostvarili na našem prethodnom projektu – „Splendido”.

Kakav tip gradnje je u pitanju, koje su to kvalitete koje ga krase zbog kojih bismo se trebali odlučiti na kupnju baš Vaših stanova?

“CONFIDENZA” je stambeno-poslovni objekat koji u svom sastavu ima svega 16 stanova raspoređenih u sklopu 3 nadzemnih etaža i jedan poslovni prostor na prvom spratu objekta . Kupcima su dostupna i garažna mjesta u suterenu objekta te parking mjesta ispred objekta ( koja se također knjiže u vlasništvo ) . Projektantski dio je ponovno spoj kvalitete i estetskog elementa uz upotrebu prepoznatljivog kolorita i detalja prilikom izvedbe vanjskog uređenja . Ponovno smo bili brižni glede sugestija koje su nam uputili kupci/interesenti te smo predvidjeli: stanove površina koje su tržištu zanimljive sa maksimalno iskorištenim prostorom te svaka jedinica ima lođu i ostavu u svome sastavu.

Molim Vas recite mi koja je oprema uključena u osnovnu cijenu stana ?

Prvoklasna PVC stolarija tip “REHAU” u bijeloj boji , plinsko etažno grijanje- kondenzacijski sistem uz suradnju sa renomiranim i vodećim brandom “Viessmann”, protuprovalna vrata, gotovi troslojni parket prve klase – hrast , keramika prve klase, moderne sanitarije vrhunske kvalitete.

Koja je osnovna cijena za kupnju stana u objektu „CONFIDENZA“ i koji su ostali troškovi ?

Formirana cijena je odraz kvalitete koju nudimo te sjajne lokacije na kojoj je objekat smješten i ovisi od spratnosti na kojoj je stambena jedinica smještena . Više o cijeni za kupnju možete saznati ako nas kontaktirate pozivom na navedene brojeve telefona ili slanjem upitnika.

Da li je moguća kupovina stana iz kredita i koji su uvjeti finansiranja uopće ?

1.) Uplata do 30% nakon potpisivanja Ugovora a ostatak vrijednosti nakon tehničkog prijema objekta, a prije useljenja – februar 2019 godine. 2.) Kupovina stana iz kreditnih sredstava je moguća te je u suradnji sa određenim bankama moguće stan u izgradnji koristiti kao instrument za obezbjeđenje založnog prava/ hipoteke – u vezi sa time posebne pogodnosti za naše Kupce nudi Intesa San Paolo banka.

Ko je Investitor projekta ?

Firma “Successo” d.o.o registrovana u Bosni i Hercegovini je Investitor odnosno vlasnik objekta “Bellezza”

0

Izgrađenih Kvadratnih Metara

0

Zadovoljnih Klijenata

0

Završenih Projekata